Palvelumme

Suunnittelemme firmallesi yritysilmeen tai raikastamme sen nykyistä ulkoasua. Meiltä saat myös kaikki mainosmateriaalit maan ja taivaan väliltä alusta loppuun suunniteltuina ja toteutettuina.

Yrityksen näkyvyys ja löydettävyys netissä on myynnin apuri. Toteutamme asiakkaidesi arvostamat helppokäyttöiset kotisivut ja verkkokaupat, jotka he googlaamallakin löytävät.

Onnellinen on se yrittäjä, joka pärjää ilman markkinointia. Muille me etsimme toimivimmat markkinointikanavat, teemme innostavat sisällöt ja tarkasti räätälöidyt mainokset.

johan nyt on markkinat

Onhan ne, joka päivä. Ei toreilla ja turuilla, vaan lehdissä, nettisivuilla ja somessa. Nyt supliikit kuntoon ja markkinoille mukaan!

Graafinen suunnittelu

Meiltä saat yritysilmeesi mukaiset käyntikortit, esitteet, julkaisut, sekä printti- ja digimainokset. Voimme suunnitella uuden yrityksen ilmeen tai tehdä kasvojenkohotuksen yrityksesi nykyiselle ulkoasulle.

Kotisivut ja verkkokaupat

Tarjoamme avaimet käteen kotisivupalvelun. Saat meiltä kaiken alusta loppuun: verkkotunnuksen hankkimisesta, sisällön ja ulkoasun suunnittelun kautta toteutukseen.

Autamme lisäksi kotisivusi löydettävyydessä hakukoneille sekä sivujesi markkinoinnissa ja ylläpidossa.

Ja meiltä saat avun myös silloin,  kun kaipaat korjauksia, muutostöitä tai päivityksiä nykyisille verkkosivuillesi!

Mainonta ja markkinointi

Mietitään mitä tarvitset, pitkäkestoista mainontaa vai nopeasti toteutettavan  mainoskampanjan.  Onko palvelusi paikallinen vai voisitko myydä muuallekin?  Valitaan sen mukaan paras tapa lähestyä nykyisiä ja tulevia asiakkaitasi.

Painotyöt

Me hoidamme pienet painotyöt niin yrityksille kuin yksityisillekin.

Tulostamme kätevästi esitteet, kutsut, flyerit ja lahjakortit nopealla varoitusajalla. Meiltä saat myös puhtaaksileikatut käyntikortit ja leimakortit. Tulostamme niin ikään niitatut vihkot ja käsiohjelmat A5- ja A4-koissa, sekä mainosjulisteet A3-koossa. Älä unohda myöskään suunnittelupalveluamme!

Laitetaanko myynti käyntiin?

Sovitaan tapaaminen, tutustutaan ja mietitään yhdessä millaista markkinointia yrityksesi tarvitsee. Etsitään parhaat ratkaisut, jolla saamme asiakkaasi löytämään palvelusi.

Haminan mainos ja Media Oy

Tuttavallisemmin vain Hammi. Toimistomme on Haminassa ja meidät tunnetaan myös paikallisen uutislehti Reimarin tekijöinä. Hammin palvelumme ei tunne kaupunkien rajoja.  Etäyhteydet toimivat ja mielellämme näemme kasvokkain aina kun mahdollista. Tekijöitämme on myös Kouvolassa ja pääkaupunkiseudulla, niin tapaamiset onnistuvat sielläkin. Nähdään!

Haminan mainos ja media oy

Maariankatu 14, 49400 Hamina

Y-tunnus 3330004-2

Copyright © 2024 Haminan mainos ja media Oy