Media hallussa

Olemme Haminan mainos ja media Oy,  tuttavallisemmin Hammi ja palvelemme niin yrityksiä, yksityishenkilöitä kuin julkishallintoa.

Toimimme Haminan paikallisena mainostoimistona ja julkaisemme talousalueen uutislehteä, Reimaria. Jo vuodesta 2007 julkaistu, viikottain ilmaisjakeluna ilmestyvä sanomalehti on haminalaisten oma lehti.

Reimari-lehti on pidetty ja tehokas markkinointikanava. Myös Reimarin verkkosivulla ja näköislehdellä on paljon lukijoita. Uudistammekin Reimarin verkkosivuja ja tuomme sinne pian myös kokonaan uusia mainospaikkoja.

 

Pitääkö sen olla paikallista?

Tietysti pitää. Kaveria ei jätetä ja paikallisia tuetaan. Se pätee myös markkinointiin ja palveluihin.

Tiimi Hammi

Olemme seitsemän hengen tiimi. Meillä on jalat maassa, mutta ideamme lentävät. Luovaa ja hyvää jälkeä syntyy sekoituksesta nuoruuden intoa, uusia tuulia, kokemuksen ääntä ja vahvaa osaamista.

Graafikkomme Hanna, Pilvi ja Satu suunnittelevat yritysilmeet upeiksi ja taikovat mainoksista taidetta.

Konttorigurumme Risto huolehtii Reimarin ilmoitusmyynnistä, pitää jöötä toimistossa ja huolehtii että kaikki hoituu ajallaan.

Digivelhot Henna ja Juho tekevät netissä ihmeitä ja toteuttavat niin verkkosivut, verkkokaupat kuin markkinointikampanjatkin.

Päätoimittaja Tarja tuottaa tekstiä kuin tekstiä vankalla osaamisella ja huolehtii äidillisesti muista sisällöntuotannon avustajistamme.

Laitetaanko myynti käyntiin?

Sovitaan tapaaminen, tutustutaan ja mietitään yhdessä millaista markkinointia yrityksesi tarvitsee. Etsitään parhaat ratkaisut, jolla saamme asiakkaasi löytämään palvelusi.

Haminan mainos ja Media Oy

Tuttavallisemmin vain Hammi. Toimistomme on Haminassa ja meidät tunnetaan myös paikallisen uutislehti Reimarin tekijöinä. Hammin palvelumme ei tunne kaupunkien rajoja.  Etäyhteydet toimivat ja mielellämme näemme kasvokkain aina kun mahdollista. Tekijöitämme on myös Kouvolassa ja pääkaupunkiseudulla, niin tapaamiset onnistuvat sielläkin. Nähdään!

Haminan mainos ja media oy

Maariankatu 14, 49400 Hamina

Y-tunnus 3330004-2

Copyright © 2024 Haminan mainos ja media Oy