Verkkosivut

Haloo, onko sivuillasi käynyt ketään? Jos kotisivuillasi on kovin hiljaista, me voimme auttaa.  Jos kotisivujasi ei ole edes olemassa, niin ota kiireesti yhteyttä!

Kiva kun on liikennettä!

Ohjataan ja houkutellaan asiakkaita surffaamaan sinunkin kotisivuillesi. 

Teemme yrityksellesi kotisivut, jotka toimivat kuin sveitsiläinen kello kaikissa laitteissa ja erikokoisilla ruuduilla. Kotisivujen pitää olla myös helpot käyttää ja hakukoneiden hyväksi havaitsemat. Meiltä se onnistuu, tiedämme mitä toteutukselta vaaditaan.

Me huolehdimme kaikesta alusta loppuun, sisällöistä toteutukseen, jolloin sinun ei tarvitse stressata. Sivun valmistuttua ylläpidämme sen ajantasaisena ja autamme tuomaan sinne kävijöitä.

Jos jo olemassa oleva sivusi jumittaa tai joku siellä harmittaa, niin ei hätää, korjaukset ja muutostyöt onnistuvat niillekin!

Laitetaanko myynti käyntiin?

Sovitaan tapaaminen, tutustutaan ja mietitään yhdessä millaista markkinointia yrityksesi tarvitsee. Etsitään parhaat ratkaisut, jolla saamme asiakkaasi löytämään palvelusi.

Haminan mainos ja Media Oy

Tuttavallisemmin vain Hammi. Toimistomme on Haminassa ja meidät tunnetaan myös paikallisen uutislehti Reimarin tekijöinä. Hammin palvelumme ei tunne kaupunkien rajoja.  Etäyhteydet toimivat ja mielellämme näemme kasvokkain aina kun mahdollista. Tekijöitämme on myös Kouvolassa ja pääkaupunkiseudulla, niin tapaamiset onnistuvat sielläkin. Nähdään!

Haminan mainos ja media oy

Maariankatu 14, 49400 Hamina

Y-tunnus 3330004-2

Copyright © 2024 Haminan mainos ja media Oy