Painotyöt

Meiltä saat painotyöt, kuten käyntikortit, flyerit ja esitteet sekä julisteet A3-kokoon asti. Otamme myös asiapapereistasi ja valokuvistasi laadukkaat kopiot, suurennokset ja skannaukset. Pistäydy siis käymään!

fyysinen printti jää paremmin mieleen

Tarvitsipa yrityksesi lounaspasseja tai juhlasi kutsuja, meiltä saat laadukkaat pienpainotuotteet!

Me hoidamme pienet painotyöt niin yrityksille kuin yksityisillekin.

Tulostamme kätevästi esitteet, kutsut, flyerit ja lahjakortit nopealla varoitusajalla. Meiltä saat myös puhtaaksileikatut käyntikortit ja leimakortit. Tulostamme niin ikään niitatut vihkot ja käsiohjelmat A5- ja A4-koissa, sekä mainosjulisteet A3-koossa. Ota yhteyttä tai tule käymään paikan päällä, niin hoidetaan painoasiasi kuntoon!

Laitetaanko myynti käyntiin?

Sovitaan tapaaminen, tutustutaan ja mietitään yhdessä millaista markkinointia yrityksesi tarvitsee. Etsitään parhaat ratkaisut, jolla saamme asiakkaasi löytämään palvelusi.

Haminan mainos ja Media Oy

Tuttavallisemmin vain Hammi. Toimistomme on Haminassa ja meidät tunnetaan myös paikallisen uutislehti Reimarin tekijöinä. Hammin palvelumme ei tunne kaupunkien rajoja.  Etäyhteydet toimivat ja mielellämme näemme kasvokkain aina kun mahdollista. Tekijöitämme on myös Kouvolassa ja pääkaupunkiseudulla, niin tapaamiset onnistuvat sielläkin. Nähdään!

Haminan mainos ja media oy

Maariankatu 14, 49400 Hamina

Y-tunnus 3330004-2

Copyright © 2024 Haminan mainos ja media Oy