Mainonta ja markkinointi

Annetaan liiketoimintasi loistaa! Kun mainonnalle asetetaan selkeät tavoitteet ja se kohdistetaan oikeisiin medioihin ja oikeille kohderyhmille, saadaan asioita aikaan. Tehdään siis yhteistyössä kilpailijoistasi kateellisia.

 

Höllää kukkaroa – mainonta kannattaa

Entinen yrittäjä piti mainontaa menoeränä. Nykyinen yrittäjä mainostaa ahkerasti ja  vaurastuu lisää.

Kaikkea voi kokeilla, mutta jos budjetillasi on raamit, emme suosittele hakuammuntaa. Digimainonta voidaan kohdistaa tarkasti ja paikallislehden mainoksella tavoitat kerralla koko paikkakunnan asukkaat.

Reimarin viikoittainen uutislehti ja näköislehti verkossa ovat täsmäkanava haminalaisten tavoittamiseen. Nuoremmat ikäluokat ja paikkakunnalla pistäytyjät tavoitamme tehokkailla ja kohdennetuilla Google Ads-, Facebook- ja Instagram -kampanjoilla!

Tule ja kerro mitä palveluita asiakkaillesi haluat tarjota. Mietitään mitä tarvitset; pitkäkestoista mainontaa vai nopeasti toteutettavan mainoskampanjan. Onko palvelusi paikallinen vai voisitko myydä muuallekin? Valitaan sen mukaan paras tapa lähestyä nykyisiä ja tulevia asiakkaitasi.

Laitetaanko myynti käyntiin?

Sovitaan tapaaminen, tutustutaan ja mietitään yhdessä millaista markkinointia yrityksesi tarvitsee. Etsitään parhaat ratkaisut, jolla saamme asiakkaasi löytämään palvelusi.

Haminan mainos ja Media Oy

Tuttavallisemmin vain Hammi. Toimistomme on Haminassa ja meidät tunnetaan myös paikallisen uutislehti Reimarin tekijöinä. Hammin palvelumme ei tunne kaupunkien rajoja.  Etäyhteydet toimivat ja mielellämme näemme kasvokkain aina kun mahdollista. Tekijöitämme on myös Kouvolassa ja pääkaupunkiseudulla, niin tapaamiset onnistuvat sielläkin. Nähdään!

Haminan mainos ja media oy

Maariankatu 14, 49400 Hamina

Y-tunnus 3330004-2

Copyright © 2024 Haminan mainos ja media Oy